tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Teksten laten schrijven?
Voor web? Of een artikel of blog? 

Wil je teksten laten schrijven? Schakel dan PuntKomma in. Ik schrijf allerlei teksten: van websiteteksten tot blogs en van artikelen tot flyerteksten.

Teksten laten schrijven:
websiteteksten en blogs

Gelukkig hebben al veel klanten hun webteksten laten schrijven of redigeren door PuntKomma. Lekker lezende teksten met oog voor SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ook het schrijven van blogs kun je aan mij overlaten. Bedrijven publiceren steeds meer blogs. Om zo hun kennis en kunde, hun expertise, wereldkundig maken. Goede blogs zorgen ervoor dat er meer mensen je website vinden en bezoeken. Door meer ‘traffic’ naar je website, krijg je meestal ook een betere plek in de zoekmachine van Google. Je moet het maar even weten. Aan het bloggen dus!

Teksten laten schrijven:
nieuwsbericht, persbericht en nieuwsbrief

Heb je een nieuwtje dat je aan iedereen kwijt wilt? Dan is een nieuwsbericht of persbericht een goede optie. Ook een complete nieuwsbrief kun je hieraan wijden. Ik heb hiermee veel ervaring dus jouw nieuws is bij mij in goede handen. Is het bericht klaar? Verspreiden  we het ook meteen via social media. Gratis reclame en een groot bereik. Dat wil je! Jouw nieuwtje wordt dadelijk wereldnieuws. Of het komt regionaal in the picture, ook al mooi.

Teksten laten schrijven:
Artikelen en nog veel meer

 Je kunt ook voor redactionele artikelen bij PuntKomma terecht. Waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld een artikel over jou en je mooie bedrijf. Een speciale reis. Een uniek event. Staat mooi op je eigen website, maar het past misschien ook wel in een tijdschrift of vakblad. Ik schrijf al regelmatig voor magazine Vivere en ook voor FAM! Netwerk schrijf ik iedere maand een aantal artikelen.

Naast artikelen schrijf ik ook teksten voor flyers of brochures, vacatureteksten, gedichten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik schrijf het.

Ga jij je teksten
aan mij uitbesteden?

Gewoon appen, bellen of mailen mag ook.

Ga jij je teksten
aan mij uitbesteden?

Gewoon appen, bellen of mailen mag ook.
PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder