tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Webteksten laten schrijven?
Of blogs? 

PuntKomma schrijft naast teksten en blogs voor websites ook artikelen, persberichten en social media-posts.

Websiteteksten en blogs

Mijn specialisme is het schrijven of herschrijven van websiteteksten. Ik krijg er enorm veel energie van als ik teksten voor een website schrijf. Als het eindresultaat ook nog eens precies is wat de klant wil, haal ik daar veel voldoening uit. Gelukkig hebben al veel klanten hun webteksten laten schrijven door PuntKomma. Lekker lezende teksten met oog voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook het schrijven van blogs kun je aan mij overlaten. Bedrijven publiceren steeds meer blogs. Om zo hun kennis en kunde, hun expertise, wereldkundig maken. Goede blogs zorgen ervoor dat er meer mensen je website vinden en bezoeken. Door meer ‘traffic’ naar je website, krijg je meestal ook een betere plek in de zoekmachine van Google en dit zorgt dus ook voor betere zoekmachineoptimalisatie. Je moet het maar even weten. Aan het bloggen dus!

Nieuws en social media

Heb je een nieuwtje dat je aan iedereen kwijt wilt? Dan is een nieuwsbericht of persbericht een goede optie. Ook een complete nieuwsbrief kun je hieraan wijden. Ik heb hiermee veel ervaring dus jouw nieuws is bij mij in goede handen. Is het bericht klaar? Verspreiden  we het ook meteen via social media. Gratis reclame en een groot bereik. Dat wil je! Jouw nieuwtje wordt dadelijk wereldnieuws. Of het komt regionaal in the picture, ook al mooi.

Artikelen

Last but not least… Je kunt ook voor redactionele artikelen bij PuntKomma terecht. Waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld een artikel over jou en je mooie bedrijf. Een speciale reis. Een uniek event. Staat mooi op je eigen website, maar het past misschien ook wel in een tijdschrift of vakblad.

Ga jij je teksten
aan mij uitbesteden?

Gewoon appen, bellen of mailen mag ook.

Ga jij je teksten
aan mij uitbesteden?

Gewoon appen, bellen of mailen mag ook.
PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder