tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Oeps. Oepsiën bestaat helemaal niet. Des te leuker. Als je een website hebt laten bouwen door een professional gaat er weinig tot niets mis. En dat is maar goed ook, hoor ik je denken. Klopt. Maar ik zou ik niet zijn, als ik ook maar nietsiepietsie (oké, wordt het zo’n blog met niet bestaande woorden, right) rekening heb gehouden met een foute link naar een niet bestaande pagina of zo. Dus ik heb me uit de naad (niet letterlijk) gewerkt op een 404-pagina. Oftewel een error-bladzijde. Hij is h i l a r i s c h. Al zeg ik het zelf. Het was een halfuur geleden nog de bedoeling dat ik een hele blog ging schrijven, maar ik hou het bij een ieniemienieblog. Het is namelijk veul leuker om de pagina gewoon te bekijken zonder verdere uitleg. Enjoy!

Wat wordt het: ja, nee, toch ja, nee…? Durf je wel te klikken? Doe maar, hoor. Niet dat iedereen dadelijk lacht en jouw naam blijft Haas. Kom op, zeg. Klik dan, als je kan. Hier. Of hier. Ooooooffff toch hier

PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder