tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Professionele
tekstschrijver nodig?

Die teksten schrijft die wél gelezen worden? Bel PuntKomma.

En wie zit er dan achter tekstbureau PuntKomma?

 

That’s me. Sylvia Beugelsdijk-Franssen. Ik ben van 1974 (tel maar uit) en woon in het Limburgse Herkenbosch (bij Roermond) samen met mijn man Bas en zoon Bram. Ik ben eigenlijk altijd met schrijven bezig. Alleen niet in het weekend of als ik slaap. Je kunt wel zeggen dat ik heel graag schrijf. Sterker nog: ik doe niets liever. Goed voor mij en goed voor jou.

 

Welke teksten
ik zoal schrijf?

Try me, zou ik zeggen. Ik zeg niet snel ‘nee’.  Waar ik veel energie van krijg, zijn: websiteteksten, blogs, artikelen, nieuwsberichten, persberichten, nieuwsbrieven, slogans, vacatureteksten, LinkedIn-samenvattingen, folder- of flyerteksten. You name it of ik schrijf het. O ja, rond Sinterklaas en Kerstmis schrijf ik ook gedichten. Al dan niet op rijm. Leuk om te doen. En zéker ook leuk om te geven of krijgen.

Ik schrijf vaak met een verrassende touch of een knipoog als het kan, serieus als het moet. Hoe dan ook probeer ik er een niet alledaags stuk tekst van te maken. Als je mijn blogs of artikelen bekijkt dan weet je genoeg.

Wil je me iets beter leren kennen? Ik ben altijd in voor een latte macchiato of een verse muntthee. Dus dat zit wel goed. Natuurlijk kunnen we ook gewoon even babbelen aan de telefoon of je mailt of appt me wat input. Geef je me groen licht, schiet ik uit de startblokken om voor je aan de slag te gaan.

Neem je mij
in de arm?

Niet zo hard. Ik hoor je loud+clear.

Neem jij mij als professionele tekstschrijver in de arm?

Niet letterlijk. Ik hoor je loud+clear.
PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder