tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Professionele
tekstschrijver nodig?

Die teksten schrijft die  wél gelezen worden? Bel PuntKomma.

En wie zit er dan achter tekstbureau PuntKomma?

 

That’s me. Sylvia Beugelsdijk-Franssen. Ik ben van 1974 (tel maar uit) en woon in het Limburgse Herkenbosch (bij Roermond) samen met mijn man Bas en zoon Bram. 2,5 dag per week hou ik me op de afdeling Communicatie van Gilde Opleidingen bezig met teksten. Schrijven, redigeren en corrigeren. Daarnaast heb ik dus mijn eigen tekstbureau. Je kunt wel zeggen dat ik heel graag schrijf. Sterker nog: ik doe niets liever. Goed voor mij en goed voor jou.

 

Vanaf 1 juni 2018 is PuntKomma echt een officieel bedrijf

Eind 2013 had ik al mijn logo en website laten ontwerpen. Maar het was toen nog echt een hobby. Een opdrachtje hier, een tekstwerkje daar. Meer dan een beetje freewheelen was het niet. Eind april 2018 veranderde dat. Ik kreeg een telefoontje van websitebouwer Roy Janssen van UPsite of ik met hem wilde samenwerken. “Ja, heel graag.” En van het een, kwam het ander. In diezelfde tijd deden zich nog andere kansen voor, zoals de samenwerking met DeMarktwijzer, en die heb ik met beide handen aangegrepen. Vanaf 1 juni 2018 is PuntKomma een bedrijfje met een KvK-nummer én BTW-nummer. Helemaal officieel. Ik kan niet stoppen met glimlachen!

Dus ik help je graag met allerlei teksten. Bijvoorbeeld websiteteksten, een blog, nieuwsbericht, persbericht, nieuwsbrief, artikel, slogan, vacaturetekst, LinkedIn-samenvatting, folder.

Neem je mij
in de arm?

Niet zo hard. Ik hoor je loud+clear.

Neem jij mij als professionele tekstschrijver in de arm?

Niet letterlijk. Ik hoor je loud+clear.
PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder