tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Bekijk reviews hoe klanten (het werk van) PuntKomma ervaren

“Sylvia heeft mij uitstekend geholpen met pakkende websiteteksten. Haar vlotte pen en even vlotte service kan ik aanbevelen!”¬†Lees deze en meer ervaringen en overtuig jezelf!

Lees de reviews en kies voor PuntKomma


Om je een beetje een beeld te geven hoe anderen het werk van PuntKomma ervaren en je zo op weg te helpen, heb ik reviews van mijn klanten verzameld en hieronder neergezet.

Altijd fijn om te lezen wat anderen van mij en mijn werkzaamheden vinden, toch?

Sylvia heeft al diverse keren voor mij teksten geschreven. Naar volle tevredenheid! Sylvia weet als geen ander de juiste snaar te raken. Ze leeft zich in de opdrachtgever voor wie ze schrijft volledig in. In dit geval in mij dus ūüėä. En dat maakt dat de “aangeslagen toon” volledig past bij de coaching die ik aan mijn cli√ęnten aanbied. Ook in de toekomst zal ik Sylvia beslist weer in de arm nemen om voor mijn praktijk te schrijven. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Dyonne Heijnen

Viva Coaching

Sinds kort schakelen we Sylvia van tekstbureau PuntKomma in voor het schrijven en redigeren van teksten voor Isy School. Het is zeer prettig om met haar samente werken. Ze heeft vaak aan 1 woord genoeg. En daarbij schrijft ze out-of-the-box, wat ik erg kan waarderen. Ze weet ook steeds om er een creatieve draai aan te geven. Dat is wat wij zoeken bij Isy school. Meestal hebben we de teksten snel nodig, Sylvia weet dit en zorgt er steeds voor dat we onze teksten tijdig hebben. Wij kunnen Sylvia van harte aanbevelen!

Giel Zeegers

Isy School

Ik werk al een hele tijd samen met tekstbureau PuntKomma. Sylvia schrijft voor mijn klanten websiteteksten. Dit doet ze goed en snel. Nu gaat ze ook aan de slag met de teksten en blogs voor de website van UPsite, mijn eigen bedrijf. Dat zegt genoeg, toch? PuntKomma is echt een aanrader voor iedereen die teksten nodig heeft!

Roy Janssen

UPsite

Sylvia schrijft in opdracht van DeMarktwijzer diverse blogs en webteksten. Wij zijn tevreden over de samenwerking en bevelen PuntKomma van harte aan!

Jur Linssen

DeMarktwijzer

Jij hebt me persoonlijk en mijn bedrijf heel mooi weten te beschrijven! Je hebt samen met mij de tijd genomen om alles goed en zorgvuldig uit te werken. Bedankt voor de mooie samenwerking! Puntkomma beveel ik zeker aan. Ga zo verder! Top gedaan!

Nicky Theunissen

Theunissen Finishing

Sylvia (P.ntK’mma) heeft mij ontzettend goed geholpen met het schrijven van de tekst voor www.samensterkinwerk.com. Ze heeft aan 1 woord genoeg om een pakkende, duidelijke en heldere tekst op te stellen. Ik kan Sylvia van harte aanbevelen!

Anja Beerens

Samen Sterk in Werk

Met het vernieuwen van onze websiteteksten werd ik voorgesteld aan Sylvia. Zij snapt precies wat service is! Haar hulp was perfect. Ze toont initiatief, interesse en denkt mee in het hele proces.

En mocht je toch nog iets aangepast willen zien, dan heb je zeer snel een nieuw voorstel in je mailbox. Een echter aanrader dus!

Sabrina Janssen

Janssen Transport

Bij Gilde Opleidingen heb ik 5,5 jaar samengewerkt met Sylvia. Ze is een echte tekstbaas! Schrijven doet ze met veel passie en humor. Ook het redactiewerk was bij Sylvia altijd in goede handen, heel fijn dat je er op kunt vertrouwen dat alles goed in orde is. Ze is een sociaal en spontaan persoon, iemand waar je op kunt bouwen.

Ellen Hoeben

Gilde Opleidingen

Sylvia schrijft voor ons informatieve blogs in begrijpelijke taal met n√©t dat beetje humor waardoor onze blogs aantrekkelijker worden om te lezen maar tegelijkertijd t√≥ch serieus genomen worden. Precies wat wij als ‘saaie’ financieel adviseur nodig hebben!¬†

Sandra Pouls

VBA - Financeel Advies

Sylvia heeft mij geholpen met het finetunen van mijn scriptie. Ze levert supersnelle en professionele service! In mijn scriptie is zeker weten geen spelfout of niet goed lopende zin meer te vinden.

Jill Dohmen

Studeert voor hbo verpleegkundige

Sinds kort een nieuwe website laten maken: www.ruttenparket.nl. Sylvia van PuntKomma was hierin de tekstschrijfster. Duidelijk gerichte tekst, perfecte communicatie en afspraken met haar. Echt een aanrader. TOP.

Alex Rutten

Rutten Parket

Sylvia heeft mij uitstekend geholpen met het opstellen van pakkende teksten voor mijn website. Haar vlotte pen en even vlotte service kan ik alleen maar aanbevelen!

Ellen Urselmann

EU tekst & taal

Een tijd geleden heb ik mijn praktijk laten restylen: zo ook mijn website. Sylvia van PuntKomma heeft alle teksten aangepast. Door haar inlevingsvermogen heeft ze de teksten zodanig aan weten te passen tot pakkende teksten. PuntKomma levert maatwerk met zeer goede kwaliteit. Sylvia luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier te vertalen naar een tekst. Kortom, je kunt haar voor alle soorten tekstitems inzetten, je bent verzekerd van topkwaliteit! Binnenkort ga ik haar weer inschakelen.

Wilma Tellings-Kwarten

Wil'skracht

Sylvia heeft de teksten van onze website eens goed onderhanden genomen zodat alles weer fris en consistent is. Iets waar wij als ondernemers niet aan toe komen. Sylvia bedankt voor de goede zorgen! Zeer tevreden!

Réni de Cock

Mennen & De Cock speciaalzaak in contactlenzen en optometrie

Overtuigd of heb je
nog een zetje nodig?

Via app of mail, maar een beller is sneller.

Overtuigd of heb je nog een zetje nodig?

Via app of mail, maar een beller is sneller.

PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder