tekstschrijver van websiteteksten | blogs | artikelen | nieuws | social

Dat is nog eens een titel… Niet voor niets, want hier volgt een bekentenis. Ik zeul letterlijk iets te veel gewicht met me mee… BAM. Dat is nog eens met de deur in huis vallen plus met de iets te dikke billen bloot. 😉 Het is heel simpel: ik sport niet meer (heb vaak geen tijd) en daarnaast eet ik te veel. Ik vind nu eenmaal álles lekker. Tja, dat is 1+1 = too heavy. Ik wil er graag iets aan veranderen, maar hoe en wat? Het antwoord hierop kwam gisteren onverwacht van een collega BNI’er tijdens de wekelijkse BNI-meeting. “Vertel, vertel, Sylvia.” Nou… fit20 komt naar Roermond. fit20, hoor ik je zeggen, wat is dat? Ik leg het je uit…

Spieren moeten 1 keer per week aan de bak

fit20 is een studio waar je 1 keer per week 20 minuten intensief gaat trainen mét je normale kleren aan. Ja, je leest het goed. Omkleden en douchen is niet nodig. Er komt namelijk geen druppel zweet bij kijken (“Ja maar…” Nee, echt niet). De ruimte waarin je sport, is lekker koel, zo’n 17 graden. Onder begeleiding van een personal trainer doe je oefeningen met de juiste intensiteit en in een laag tempo. Je spieren weten dan opeens waarom ze spieren zijn geworden. WOEHA!

Bewegen is belangrijk, zeker met een zittend beroep

Ik heb fanatiek aan fitness gedaan. 3 keer per week me flink in het zweet gewerkt. Dat heb ik steeds meer afgebouwd naarmate ik meer opdrachten voor PuntKomma kreeg. Vanaf de zomer ben ik helemaal gestopt. Ik zat liever achter de computer te schrijven dan dat ik op de crosstrainer stond. Mijn eetpatroon veranderde ik niet. Het ging hard met de kilo’s. Ik zocht ondertussen naar een manier om ‘aangenaam’ te bewegen die ik goed kon combineren met het schrijven, maar niets was van lange duur. En minder (lekker) eten is ook een optie, maar dat hou ik toch niet vol. Ik ken mezelf. En daarbij is het sowieso belangrijk om te bewegen. Zéker met een zittend beroep.

fit20 opent een filiaal in Roermond: YES

En toen kwam 25 oktober 2019… Ik ken veel geluksdagen, maar gisteren was het ook weer zo’n lucky day! Een mede-BNI’er – ik noem geen namen – kondigde aan een fit20-studio te beginnen in Roermond vanaf 2020. Ik kon hem wel kussen. Dit principe had ik pas geleden gezien op internet. 20 minuten trainen met je normale kleren aan en je hebt én kracht én cardio te pakken. Mét resultaat! En je hoeft het maar 1 keer per week te doen. Het lijkt me op het lijf geschreven.

Nog niets gedaan, maar ik voel me nu al fitter

fit20, ik had er een maand geleden nog nooit van gehoord. En vandaag heb ik me al op voorhand ingeschreven. Vanaf januari 2020 ben ik iedere week 1 keer bij fit20 in Roermond te vinden. Reken maar. Typisch, maar ik voel me alleen al bij het idee om aan de gang te gaan een stuk fitter. Dat belooft wat straks…

PuntKomma
Meer klanten door goede en lekker lezende teksten? Ik help je graag verder